miercuri, 3 martie 2010

Vancouver 2010

Vancouver 2010

Eurocom si Sega s-au grupat din nou ca sa ne aduca jocul oficial al Jocurilor Olimpice de Iarna. Acest joc apare doar din 4 in 4 ani, ceea ce este pacat, deoarece multi oameni se pot orienta catre alte simulatoare sportive (ex. Golf, fotbal).
Pentru a ne focusa pe evenimentele mai importante cum ar fi bobul, sariturile cu skiurile etc. , numarul acestora a scazut de la 36 la 14, lucru care face jocul sa devina repetitiv si plictisitor, dupa o perioada destul de scurta de joc.
Pentru prima data ai sansa la third person view, dar si la first person. Cu introducerea acestei ,,First person view” , te simti ca si cum tu ai fi sufletul intregii actiuni(de parca nu ai fi), cu fulgi aterizand pe ochelarii tai si cu posibilitatea de a iti auzi respiratia. Cu cat mergi mai repede, cu atat rata de respiratie creste, lucru care de asemeni te duce mai aproape de actiune.
Din cate imi amintesc , jocul e strcturat in 3 parti:-training mode( nu e nevoie sa te ingrijorezi despre castigarea cursei)
-olympic games mode(iti alegi tara si lupti pentru medalia de aur)
-challenge mode(care cred ca este de departe cel mai interesant)
Controalele sunt simple, oricine poate sa le tina minte, dar in caz ca le uiti, inaintea evenimentelor sunt tutorial-uri care constau in casute ce apar pe ecran si iti spun pe ce buton sa apesi.
Un lucru care m-a impresionat este efectul visual (cum ar fi boubul cu lumina care se reflecta in gheata). Daca folosesti persoana intai este o dunga neagra care iti reprezinta ochelarii si pe masura ce viteza creste vederea devine mai incetosata.
Vancouver 2010 este un joc pentru toate varstele, cu controale usoare si inarmat cu tutorial, cu grafica si efectul luminii, cele mai bune din ce am vazut in jocurile sportive. Modul multiplayer te face sa te simti ca un pro, si poti vedea daca esti mai bun decat prietenii tai. Pe scurt jocul ti se potriveste daca ai o ora de pierdut, sau daca esti la o petrecere si vrei ceva care sa distreze fiecare persoana.
Puncte tari:
-efecte vizuale bune
-usor de jucat
-un multiplayer placut si relaxant

Puncte slabe:
-fara mod de cariera
-devine repetitiv

Vancouver 2010 System Requirements:

Processor : Intel Core 2 Duo at 2.4 GHz
Video Card : 512 MB VRAM – nVidia GeForce 8800 or better
Memory : 1 GB RAM
Hard Disk : -
Operating System : Microsoft Windows Xp / Windows Vista
Sound Card : -
Direct X : 9.0
Installation : DVD-ROM Drive

NOTA GENERALA: 8.3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu