miercuri, 3 martie 2010

Exteel





Exteel este un third-person shooter publicat de NCsoft coreean compania de joc, şi dezvoltat de E NCsoft's & G Studios. În versiunea chineză, jocul este cunoscut sub numele de G7 on-line şi este livrat de către o sucursală a NCSoft numit Plaync.

În Exteel, jucătorii de control Mechs personalizate gigant numit Mechanaughts în lupta împotriva altor jucători online sau împotriva duşmanilor controlat de calculator (ca în Last Stand modul de luptă), chiar dacă jocul nu are o parte PvE. The game features Mechs complet personalizabil, precum şi o varietate de moduri de joc.

Jocul a fost lansat pe 4 decembrie 2009. [1] Jocul este liber să il descărcaţi şi să jucat, are un sistem de Micropayment prin achiziţia de NCcoins, moneda virtuala de NCsoft, care permite jucătorilor să achiziţioneze arme-exclusive în joc, abilităţi şi părţi.

Ca de 22 decembrie 2009, NCSoft a reziliat licenţă pentru a Exteel SEA. În plus, IAM-interactiv a eliminat un forum şi conţinutul site-ul web înlocuită cu una de consilierea de a consuma toate monedele in termen de 30 zile, în ciuda serverele de joc fiind offline

De unde putem lua jocul:http://computergames.ro/ro/downloads/viewitem/id/9818/name/exteel-client.html

Player-VS-Player Jocuri
[modifică]
Death Match

O lupta free-pentru-toţi, fără menajamente până la capăt în cazul în care jucătorii merg singur împotriva toţi ceilalţi în meci. Aerogates şi plăcuţe de vindecare nu sunt implicate aici.

Team Death Match

Numit "TDM", acesta este la fel ca mai sus, dar sunteţi asociat cu colegii de echipă pentru bătălii de grup. Aerogates şi plăcuţe de vindecare nu sunt implicate aici. Dar, în cazul în care un coechipier dispune de o unitate redresoare, ei pot punctele de restaurare de Sănătate (HP), în-luptă.

Capture the Flag

Jucătorii sunt împărţite în două echipe. Similar cu teritoriul de control, dar cu obiectivul de adăugată a ceea ce face să aerogate echipei inamicului acasă şi fura pavilionul lor. Echipa castigatoare este decis, prin care captează parte pavilion cei mai multi oponenti în termen de 10 de minute de joc. Dacă ambele echipe de captare aceeaşi sumă de steaguri meciul se încheie la egalitate. Dacă un jucător care deţine un steag este distrus, pavilion este restabilită atunci când se execută un adversar sau a atinge pavilion, care este în picioare de pe teren; excepţie este, un aliat jucător poate apuca de pavilion eşuate înainte de acest lucru se întâmplă. Aceasta are în prezent cele mai bune de creditare plătească, după ce Stand ultima lvl.5.
Spre deosebire de Teritoriul de control, numărul de aerogates ocupate nu determină echipa câştigătoare. Cu alte cuvinte, în cazul în care pavilion dvs. este luată, echipa ta pierde, chiar dacă aţi ocupa majoritatea aerogates.
Când un jucător captura un steag duşman, el apare pe partea din spate a propulsorului pentru toată lumea să vadă,iar viteza se reduce cu 10%.

Va multumesc pentru atentie.

Un comentariu: