marți, 2 martie 2010

Silkroad Online



Acest joc este un joc medieval de strategie care este inspirat din WOW dar este mult mai frumos si distractiv.Jocul se bazeaza pe un character dorit cum ar fi:europeni si chinezi,binenteles alegerea se face pe bunul plac.Ca sa joci un astfel de joc trebuie sa te inregistrezi pe acest link: www.joymax.com unde datele tale si informatiile sunt acoperite de o baza de date internationala mai pe scurt sunt in mare siguranta.Datele contului dvs. nu vor fi niciodata dezvaluite sau vandute deoarece acest joc este international pe care il joaca aproape 2% din populatia lumii.
Despre joc: In imaginea de sus este characterul meu in zona de war,vreau sa precizez ca acest joc este 3D,lvl-ul maxim este 100 are rate: 1 xp,1sp(skill point),1gold and items(adica bani si comorile care cad). Jocul este impartit in mai multe orase:Constantinopol si Samarkand-sunt orasele europene,iar despre cele chinezesti sunt:Jangan,Donwhang iar orasul Hotan este pentru amundoua rase.

Monstri: Fiecare monstru are un lvl diferit iar pe sv sunt si unici cum ar fi: Tiger Gild(lvl 20),Uruchi(lvl40),Isutaru(lvl 60),Lord Yarkan(lvl80),Demon Shaitan(lvl 90) si Medusa(lvl 105)-acestea sunt monstri chinezi care apar din ora in ora si ajuta la reputatie iar numele care a omorat unicul v-a fi aratat pe tot sv-ul si felicitat pentru kill.Cerberus(lvl 24),Capitan Ivy(lvl 30)-acestea sunt unici europeni.Deasemenea jocul are si un chat care ajuta la comunicarea intre jucatori.
In joc este o cave(camere multe care contin monstri pentru lvl)-ca sa poty sa intri trebuie sa ai lvl 50+ iar in aceasta cave sunt monstri de 64-71.Monstri sunt separati in camere diferite.
Mai este o cave care trebuie sa ai lvl 70+ ca sa poty intra si contine monstri de lvl 79-105.
Aceste doua cave se afla in Jangan si Donwhang.

Party(este o echipa de 2-8 membri care se ajuta sau fac lvl up).Cu ajutorul party-ului a fost inventat plvl(power level)se procedeaza astfel un jucator de lvl mai mare cu cel putin 20 lvl omoara monstri cu 10-20 si astfel jucatorul mai mic primeste experienta si face lvl.



Va multumesc pentru atentie si si garantez ca acest joc este interesant si placut!
Un articol facut de un alt ,,rookie,, al siteului mai exact: Marius!

3 comentarii:

  1. Este un joc foarte frumos si interesant sunt magii foarte calumea este un joc mult mai frumos decat :Metin,WoW,Cabal,...etc.Acest joc este jucat de peste 2%din populatia lumii.Fiecare lvl inseamna cv important in joc iar playeri sunt foarte respectosi dar bineinteles si respecati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un joc super. Multumesc fiului meu care m-a "molipsit". Salut pe toti jucatorii acestui joc, chair si pe turci :)) Bv Marius pt articol!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un jok suuper.E mai klumea ca wow,metin,cabal,perfect world sau altele.merita jukat!

    RăspundețiȘtergere