marți, 2 martie 2010

Gogule iar au scos aia un nfs?

Dupa o mega dezamgire cu nfs undercover cei de la EA au mai scos un titlu de data asta ceva mai bun:NFS Shift.Din fericire nu are doar curse mai bune ci si o grafica splendida!Lansare oficială NFS Shift în România
Distrbuit in Romania de Best Distrbution data de lansare la noi in Romania a fost 18 septembrie 2009 .Lansat pe xbox ps3 si PC sistemul de curse e muuult mai bun dar totusi nu se compara cu Dirt 2!(despre care urmeaza sa vorbim) .E un joc de curse deci trebuie sa aibe grafica buna si chiar a avut dar mai bine lasam pozele sa vorbeasca :
http://www.hopa.ro/poze/mare/nfs-shift-2_1236676892.jpg


http://www.hit.ro/lib/uploads/image/an_2009/luna_05/zi_29/need_for_speed_shift_all_eag_screenshot_2009-05-29_01_-_bmw_m3_gt2.jpg


http://storage0.dms.go4it.ro/media/2/84/2023/4046513/2/nfs-shift-lansare-1.jpg

4 comentarii:

  1. Raul. Ai grija cu limba romana. Articolul asta re probleme. Ai mancat litere si virgule. ;)) O zic fara rautate.

    In rest, tin sa te felicit pentru ca vad ca merge treaba. Imi face placere sa citesc orice articol obiectiv (care tinde spre subiectiv) despre jocuri video.

    Imi face foarte mare placere sa citesc ce parere au altii despre jocuri pentru ca informatiile le pot citi si de pe wikepedia sau gamespot.

    RăspundețiȘtergere
  2. da...imi pare rau...ma grabesc, mai ales ca trebuie sa mai postez si de la alti 2 colegi care au probleme cu google, adica la conturile lor google....pe viitor o sa fac ceva cu gramatica asta:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Need for speed... ultimul cam dezamagitor...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand te grabesti nu mai tine nimeni cont de gramatica dar si aceasta gramatica are rostul ei...Noi suntem ocupati cu postari pe care trebuie sa le incadram in timpul nostru liber...deaceea ne grabim si apar probleme de gramatica.Noi ne cerem scuze daca mai apar greselii de gramatica si noi o sa incercam sa reducem aceste greseli de ortografie.

    RăspundețiȘtergere