duminică, 28 februarie 2010

Mai Total War decat atat nu se poate!

Amatorul de strategie loveste din nou!Pe 23 februarie a fost lansat ultimul joc din seria Total War si anume Napoleon:Total War. Azi am pus si eu manutele pe el pot sa spun ca ,,am ramas placut impresionat,, e putin spus pentru acest joc(Creative Assembly au stiut sa-si aleaga numele!).
Despre povestioara ce sa zic?Din moment ce nu-s istoric as zice doar ca povestea lu Napoleon se imparte in 4 parti : Austria,Egipt,Europa si (ar fi fost bun un sunet de tobe, care surpiza !il auzi fix in mijlocul bataliei de la soldatii tai loiali) batalia de la Waterloo.
Napoleon: Total War box artwork wallpaper
Despre lupte cele pe apa sunt cele cu cea mai mare intensitate dar si cele mai lungi (pot dura lejer o ora....ceea ce e cam enervant )dar pentru cei mai mocaiti dintre cei mocaiti Napoleon:Total War vine cu o optiune noua:slow motion.Cele de la sol sunt mult mai incitante iar daca inamicul e atat de neinspirat incat sa-ti atace un oras bine pregatit va avea parte de o defensiva la fel de bine organizata (de la un fel de transee pana la capcane de lemn si forturi).Am jucat doar 5-6 ore dar repet : ,,am ramas placut surprins,, e putin spus !


http://www.hookedgamers.com/images/1005/napoleon_total_war/screenshot_pc_napoleon_total_war019.jpg

AACACerinte de sistem:C
Intel Processor- Core 2 Duo E6700 2.66GHz
AMD Processor- Athlon 64 X2 Dual Core 5600+
Nvidia Graphics Card- Geforce 8800 GT 256MB
ATI Graphics Card- Radeon X1800 Series 256MB
RAM Memory- 3 GB
Hard Disk Space- 15 GB
Direct X- 9




3 comentarii: