luni, 22 februarie 2010

Fifa 2010 inca un an pierdut

Pentru fifa 10 nu am multe cuvinte de lauda. Cu exceptia tansferurilor de jucatori si unele imbunatatiri si/sau schimbari la echipamente(am observant asta la Barcelona) ceea ce e un lucru bun.
Gameplay-ul este asemanator cu cel de la fifa 09, si as putea spune fifa 08. Cei de la EA Sports au inceput sa se lase pe o ureche la variant de PC. Daca pe consola putem vedea lucruri noi, aici nu avem scheme, fente sau alte chestii. Cred ca grafica next-gen care nu a fost implementata cu scuza ca unii gamerii nu pot acoperi costurile unor noi componente(lucru pe care PES l-a facut) este o momeala pentru gameri ca sa mai treaca un an si fifa sa ramana aproape aceiasi. Este adevarat ca aceasta noua grafica va poate consuma din buget, dar pot veni cu o noua idee, un gameplay inbunatatit ar fi o inbunatatire de … 70% sa spunem, ar fi un pas mare pentru producatori, iar vanzarile ar creste. Acesta ar fi un sfat pentru cei de la EA sports pentru ca au inceput sa leneveasca. Ar mai fi o idee sa scoata jocul din doi in doi ani dar sa evolueze ca simulator.
Din toate acestea jocul ar primi un 6.5 cu speranta ca anul viitor va fi ceva mai bun.

Review-ul apartine colegului dani care are probleme cu (Dumnezeu sa-l ierte) contul lui de blogger.Dani, lasa-i pe cei de la EA in pace!:))


2 comentarii:

  1. N-am incercat Fifa 2010 si nu stiu daca o voi face pentru ca am auzit prea multe cuvinte urate despre joc.

    RăspundețiȘtergere
  2. fifa e o vrajeala de joc...astia nu mai stiu ce sa inventeze

    RăspundețiȘtergere